Coaching


Het doel van coachen is om het beste uit je zelf te halen en hiermee jouw doelen te verwezenlijken of je leven meer inhoud te geven.
Maar hoe kan iemand anders dat bij jou voor elkaar krijgen. Je bent immers eigenwijs, je bepaalt het zelf wel maar loopt iedere keer tegen een muur op. Je hebt al zo vaak je neus gestoten dat je je dromen en idealen hebt opgegeven.

Different Mind coaches gaan jou ondersteunen. Ze gaan jou voorbereiden op de grote verandering die jij zelf wilt realiseren. Jij bent immers dé expert over jezelf. We gaan samen opzoek naar jouw kwaliteiten, competenties en capaciteiten. Wat staat er tussen jou en jouw succes?Je zult versteld staan wat er allemaal in jou zit. Hoe je dit kan gebruiken om jouw kwaliteit van leven op te krikken. Hoe je balans in je leven krijgt. Wat je wilt vermijden in je leven, wat jou beïnvloed op een negatieve wijze en hoe je dit juist positief kan inzetten voor jouw toekomst.

Coaching is niet dat dat iemand anders de dingen voor jou gaat oplossen. Coaching is samen het avontuur aan gaan. Jouw verborgen krachten, talenten en mogelijkheden vinden zodat jou vuur om echt te leven weer aangewakkerd wordt of je te helpen een bewuste keuze in je leven te maken. Ontdekken wat er allemaal in jou zit en dit samen naar boven halen en je versteld doen staan wat je allemaal kan bereiken.

Als alles tegen lijkt te zitten, bedenk dan dat een
vliegtuig opstijgt bij tegenwind,

niet met de wind mee.

(Henry Ford, Amerikaans automobielfabrikant 1863-1947)

Coachen is ook samen op zoek gaan naar antwoorden van levensvragen en gebeurtenissen in het leven. Hoe verhoud je je tot bepaalde situaties, gebeurtenissen of eigen angsten en twijfels. Hoe kan je dit te boven komen. Motivatie en inspiratie te vinden om verder te gaan dan dat je tot nu toe bent gekomen.

Belangen conflicten.
Echt zoiets wat de energie bij je weghaalt en je dood vermoeiend is. Hoe kom je dit weer te boven. Jij hebt andere belangen dan je werkgever, je partner, vrienden of familie. Hoe kan je het harmony bewaren en niet gedwongen voelen iets anders te doen dan wie jij bent. Door gebruik te maken van de opstellingsmethode kun je vaak al bovenwater krijgen waar de schoen wringt. Als dat bekend is, is het makkelijker naar oplossingen te zoeken die beide partijen makkelijker kan accepteren.


Coachen is niet vertellen hoe jij het moet doen maar samen zoeken naar mogelijkheden en oplossingen die bij jou passen. Dit kan alleen maar vanuit respect, gelijkwaardigheid, oordeelloosheid en zonder vooroordelen. Zo wordt de persoonlijkheid van iemand niet aangetast maar wordt iemand sterker, evenwichtiger en duidelijker in zijn uitingen. En daar vaart iedereen wel bij.


Wil je meer uit je leven halen of zoek je naar een antwoord neem dan voor een gratis 1e gesprek contact met ons op.