Faalangst


Herken je dit?
Je staat op het punt ergens, waar je nog nooit geweest bent, naar binnen te gaan om iets belangrijks te doen. Je staat er helemaal alleen voor. Je hebt geprobeerd je voor te bereiden. Je wilt de deurknop vast pakken en het zweet breekt je uit, je krijgt pijn in je buik, een druk op je borst, de angst overvalt je. Allerlei zelfstigma’s ploppen in je hoofd op. En… je loopt weg. Terug naar huis. Jouw veilige omgeving. Daar waar het vertrouwd is. Thuis zit je te piekeren waarom je niet die drempel over kan komen.


Dit vind ik jammer. Terwijl je dit leest weet ik nu al dat er zo veel in jou zit. Je hebt kwaliteiten die een ander niet heeft. Je kan taken volbrengen. Je bent er bijna. Nu nog even die laatste drempel nemen. In de training lef hebben en doen! gaan we op zoek naar waarom sommige drempels bergen voor je lijken. Terwijl je die berg in stukken aan het hakken bent groeit je eigenwaarde. Met verschillende technieken ga je aan de gang om je zelfvertrouwen op te bouwen. Je leert waarderen wat je kan en wie je bent. Je staat krachtiger en zelfverzekerder in het leven.

Dromen worden werkelijkheden

voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven..

(Colin Wilson, Brits schrijver 1931-2013)

Je leert in deze cursus ook hoe je plannen maakt, hoe klein dan ook.
Dit smart toe te passen en goed voor bereid te zijn op je aankomende actie.
Hoe je de motivatie blijft behouden om te doen wat je wilt.
Te evalueren hoe je in de situatie staat.
Jouw prioriteiten te stellen.
Focus te houden op wat je wilt bereiken.
Je niet laat afleiden door wat andere zeggen, doen of situaties waar je onverwacht in terecht komt.

Een mooie cursus die je je leven lang kan
gebruiken om met focus in actie te komen en
je dromen en doelen te verwezenlijken
zonder dat je last hebt van je van je faalangst.


Meld je nu aan voor de cursus lef hebben en
doen! zodat ook jij de dingen in het leven kan
doen die je wilt zonder je eigen weerstand.Wil jij handvatten om met faalangst om te gaan, neemt dan contact met ons op of meld je aan voor de training “Lef hebben en doen!” die maar 1 dagdeel van 4 uur duurt.